Språkledare

UTMANING MED STORT ANSVAR
Söker du utmaningar och internationella erfarenheter? Kanske studerar du på lärarhögskolan eller kanske är du redan utexaminerad? I så fall har du nu stora möjligheter att arbeta somfritidsledare på någon av våra språkresor till sommaren. EF har resor till USA, England, Australien, Tyskland, Frankrike, Spanien och Malta.

Som språkreseledare har du dygnet-runt-ansvar och du följer gruppen från avresa till hemkomst. Du ansvarar även för utflykter, storstadsbesök och fritidsaktiviteter. När problem uppstår är du den som i första hand ska hjälpa till att snabbt lösa dessa. Du fungerar som ledare, kurator, guide, kompis etc. Kort sagt är du en nyckelperson för eleverna.

En språkledare är EF:s ansikte utåt och du har ett mycket stort ansvar, men jobbet är också oerhört stimulerande och utvecklande för dig som tycker om att ha många järn i elden. Vi kan garantera dig en oförglömlig sommar!

BRED VERKSAMHET PÅ ETT INTERNATIONELLT PLAN
EF är världsledande inom den privata språkresesektorn och vi finns i över 50 länder. EF startades 1965 och är idag världens största språkutbildningsföretag. De språkresor som vi erbjuder är för ungdomar mellan 10-17 år.


VILKA TJÄNSTER FINNS
Fritidsledare
Som fritidsledare har du det totala ansvaret för din grupp, vilket innebär att du tillsammans med din co-leader (svensk eller inhemsk) ansvarar för fritidsaktiviteter, utflykter och elevernas välbefinnande från avresan och till och med att eleverna kommer tillbaka till Sverige igen.

Ledarutbildning
Alla ledare förbereds väl före avresan. Du blir inbjuden till en obligatorisk utbildning före avresan där du kommer att träffa gamla och nya ledare samt personer från en kursort. Vi går igenom resetekniska detaljer, pedagogiska frågor och ger dig information om allt som rör din roll som ledare.

VAD SOM KRÄVS OCH VAD DU FÅR
Vi söker ledare som stämmer in på följande profil:
På grund av arbetes natur och att undomarna som man ansvarar över är minderåriga ser helst att sökande är över 24 år.
Dokumenterad erfarenhet av att arbeta med ungdomar

Extra meriterande är:
Språkerfarenheter
Lärarexamen, alt. lärarstuderande
Utlandserfarenhet
Flytande i språket

Följande personliga egenskaper bör en EF-ledare ha:
Öppen och glad
Stresstålig
Flexibel
Lojal
Förmåga att snabbt fatta beslut
Humor!

Den kanske viktigaste egenskapen hos våra EF-ledare är att de känner stort ansvar för eleverna, att de vill medverka för att göra ungdomarnas språkresa till ett minne för livet.

Känner du att du passar in på profilen som vi på EF Språkresor söker, så hör av dig så snart som möjligt. Har du frågor kan du kontakta Johan Dahdouh. Maila din ansökan till ledare@ef.com

Välkommen med din ansökan!

20 nov 2012

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)