Account Manager

Till vårt kontor på Malta söker vi två Account Managers med tidigare säljerfarenhet. Du kommer att arbeta i högt tempo i en internationell miljö. Tjänsten ger möjlighet till hög lön genom grundlön och ett mycket generöst bonussystem utan tak.

Vårt kontor är beläget på Malta, som är en fantastisk ö mitt i medelhavet. Malta erbjuder 300 soldagar per år, låg skatt och ett spännande internationellt affärsklimat.

Du kommer främst att sälja färdiga paketlösningar vad gäller e-butiker mot den svenska och norska marknaden till kunder som redan visat sitt intresse, men du kommer dessutom att kunna erbjuda Panlegis hela portfolio så som företagsetablering, bankkonto, bokföringspaket samt varumärkesskydd etc. vilket gör att du kan tjäna väldigt bra på varje kund.

Hälften av våra Account Managers har en egen säljassistent, så när du avancerar inom företaget så kommer du bli tilldelad en säljassistent som gör det mesta av införsäljningen åt dig.

Vårt Maltakontor levererar höga resultat varje dag. Du blir en del av ett av Nordens bästa säljteam och vårt företag anses som en mycket bra säljskola..

Tjänsten ger god lön, unika karriärmöjligheter, en spännande internationell arbetsplats och möjlighet att bo i ett av Europas mest spännande länder. Vi ordnar boende på Malta.

Vi erbjuder:

  • Grundlön plus väldigt hög provision
  • En spännande internationell arbetsplats med sköna kollegor
  • En gedigen produkt- och säljutbildning
  • Löpande coaching

Vi tror att du som söker är:

  • Har tidigare säljerfarenhet
  • Hungrig och vill tjäna mycket pengar
  • Tävlingsinriktad
  • Diciplinerad och kan arbeta självständigt

Märk din ansökan ”Webshop” och skicka den till hr@panlegis.com

Utvalda kandidater flygs ned för intervju på Malta

Panlegis Group etablerades 2007 och är en av Europas ledande leverantörer av företagsetablering med tillhörande företagstjänster, dessutom en registrerad partner till Companies House. Panlegis erbjuder sina tjänster till marknaden i Scandinavien och norra Europa.

5 feb 2018

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)