Kundtjänstmedarbetare

Längtar du till solen? Vill du lära dig kundservice och arbeta med ett välkänt svenskt varumärke? Då kan Besedo på Malta vara något för dig!

Malta är en pulserande ö i södra Medelhavet som erbjuder minst 25 grader i både luften och havet större delen av året och där alla pratar engelska. Vi erbjuder ett kul jobb i en ung arbetsmiljö, ett startpaket inklusive en tid på hotell och all den utbildning du behöver.

Besedo erbjuder lösningar för förbättrad användarupplevelse och bedrägeribekämpning på Internet, främst inom området UGC (User Generated Content). Våra kunder är företag som tillhandahåller några av Europas ledande Internettjänster, radannonser på nätet, sociala nätverk, medier och spel, och för vilka säkerhet och konsumenternas förtroende är avgörande. Besedo grundades 2002 och är idag mer än 250 anställda och fortsätter att växa. Vi finns i Sverige, Malta och Malaysia och tillhandahåller tjänster på 17 olika språk.

Dina ansvarsområden
- Hantera inkommande mail för kundsupport inom en given tidsram
- Erbjuda högkvalitativ kundsupport via e-mail
- Granska annonser

Din profil
Som person är du positiv, flexibel och pålitlig. Du anpassar snabbt ditt arbetssätt efter nya instruktioner och arbetar noggrant och effektivt för att uppnå dina och teamets mål. Tempot i teamet varierar beroende på aktivitetsnivåerna på kundens hemsida, därför behöver du vara duktig på att leverera hög kvalité under press såväl som under lugnare perioder. Du talar svenska obehindrat och uttrycker dig mycket väl i skrift, samt har grundläggande kunskaper i engelska. Tidigare erfarenhet av kundsupport eller annat serviceyrke är meriterande men inget krav.

Låter detta som något för dig? Skicka in ditt CV och personliga brev idag så hör vi av oss!

 

Du ansöker här

14 nov 2012

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)