Kundtjänstagent med teamansvar

Besedo erbjuder lösningar för förbättrad användarupplevelse och bedrägeribekämpning på internet, främst med användargenererat innehåll (UGC). Våra kunder är ledande online-företag i platsannonser, dating, sociala nätverk, media och spel, för vilka säkerhet och konsumenternas förtroende är avgörande. Vi hjälper människor att säkert träffas och göra affärer på nätet. Besedo grundades 2002, har mer än 300 anställda och fortsätter att växa. Vi finns i Sverige, Malta och Malaysia, och erbjuda våra tjänster på 17 olika språk.

Malta kontor är den största av hela nätet för närvarande sysselsätter cirka 260 anställda. Företaget söker nu att anställa Swedish Speaking Team Leader (Ref: BES-DEC-007) för att ytterligare stärka sin växande verksamhet inom Malta kontor.

Team Leader ska ta det fulla ansvaret för driften av laget under hans / hennes ansvar och se till att det levereras i enlighet med den riktade lönsamhet samt överenskomna servicenivåer.

Översikt över Roll:

 -       Hantering och coacha teamet på daglig basis

-       Utbildning av agenter och utveckling av processer och verktyg

-       Hantering köerna och uppgifter inom uppdraget för att säkerställa kvalitet och produktivitet

Skills, Knowledge & Expertise:

 Färdigheter, kunskaper och expertis:

-       Flytande engelska och svenska

-       Tidigare erfarenhet av kundtjänst är ett måste

-       Tidigare erfarenhet av att leda ett team är en fördel

-       Grundläggande datakunskaper är ett måste - men erfarenhet att ha arbetat regelbundet med Excel är meriterande

-       Nordiska språk en bonus

Erbjudandet

Denna roll innebär en stimulerande och givande utmaning i en snabbrörlig och växande internationell organisation där du tillsammans med vänlig och professionell kollegor, har chansen att påverka och bidra till Besedo utveckling.

Intresserade kandidater uppmanas att ansöka genom att skicka ett ansökningsbrev tillsammans med en detaljerad meritförteckning direkt via e-post: infomalta@besedo.com

18 apr 2013

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)