Jobba som säljare på Malta

PHONEXICA började som ett inhouse callcenter baserat på Malta. 2006 började vi sälja mot Norska marknaden och 2008 mot Svenska marknaden. Efter framgångarna har vi gått vidare för att fungera som en separat enhet och ge ett komplett utbud av proffsiga call center-tjänster.

Vi samarbetar med två stora leverantörer på den svenska marknanden och levererar idag ca 3000 kunder/mån. Vår samarbetspartner har nu som mål att öka sitt kundintag till 4000 kunder/mån och därför behöver vi rekrytera fler säljare.

Vi är idag 50 anställda varav ca 40 av dessa är svenskar och tillsammans med våra samarbetspartner så söker vi nya säljaretill vårt kontor på Malta.

Ingen tidigare erfarenhet då du får sälj- och produktutbildning av oss samt daglig coachning. Till din hjälp har du hela tiden två teamleaders samt två seniorsäljare.

Vi får dagligen väldigt många ansökningar och det är inte alla som förstår vad ett säljyrke innebär. Säljyrket är för många det roligaste som finns och det finns väldigt mycket att lära sig om du bara vill, men stressen och pressen är bra mycket högre än andra arbeten så om du känner redan nu att du inte kommer klara av det så råder vi dig till att inte söka. Du måste ha en hunger om att bli bäst och ha ambitionen att tjäna mycket pengar. Lönerna ligger idag på ca 1800-2800 euro/mån

Titta gärna in på vår facebooksida ”Phonexica” för mer info.

Vi tror att du som söker:

-          Kan uttrycka dig i svenska i både tal och skrift

-          Har en positiv inställning

-          Har en lugn och trygg personlighet med drivande kraft

-          Ser detta som ett utmaning och vill utvecklas inom en säljkarriär

-          Älskar att tävla

Vi erbjuder:

-          Garantilön + provision + bonus

-          Gratis Boende från dag  1

-          30 svenkar som vill ha lika roligt som du

-          Upphämtning på flygplats och ordnande av allt när du kommer ned.

-          Säljtävlingar och många teamaktiviteter

-          300 soldagar per år

18 mar 2013

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)