Seniorsäljare

PANLEGIS är en av Europas ledande samarbetspartners inom företagsetablering och andra standardiserade juridiska tjänster. Enbart under 2007 registrerade PANLEGIS närmare 10 000 företag och filialer internationellt. Våra klienter kommer från alla yrkesgrupper och sektorer - från framgångsrika investerare och företagsgrundare till småskaliga hantverkare och konsulter.
Genom vårt team av advokater, jurister och välutbildade företagsexperter erbjuder vi planering av företagsstrukturer, företagsformer och etableringar. Vi hjälper dessutom tusentals företag med deras årliga rapportering till olika myndigheter.

Till vårt kontor på Malta söker vi en energisk och duktig Senior Sales Executive. Du kommer antingen att arbeta med leads från juniorsäljare eller inkommande förfrågningar. Du säljer juridiska produkter och vi ger god upplärning samtidigt som du har starkt stöd från vår juridiska och finansiella avdelning
Du måste trivas i en hektisk, men spännande miljö. Vi förväntar oss extremt goda resultat och stenhårt arbete, samtidigt som du får unika lönemöjligheter genom ett bonussystem utan tak. Har du inte ambitionen att tjäna 8-10000 euro per månad så skall du inte söka detta arbete.
Du kommer att arbeta tätt samman med ett team av juniorsäljare, och du kommer tillsammans med en teamleader att ha ansvar för att motivera och organisera teamet.
Vi förväntar oss att du kan visa upp mycket goda tidigare resultat. Våra existerande seniorsäljare är bland de bästa i Norden, och vårt företag anses som en mycket bra säljskola. Du måste tala antingen svenska eller norska flytande. Goda engelskakunskaper är ett plus.

Tjänsten ger unika karriärmöjligheter. Vi erbjuder ett mycket spännande arbete i en internationell miljö, med unika lönevillkor utan bonustak.

Vi ordnar boende på Malta.

Vi tror att du som söker är:
- Orädd
- Arbetsnarkoman
- Hatar att förlora
- Extremt hungrig och har höga ambitioner
- Vill tjäna väldigt mycket pengar
- En av Sveriges bästa closer

Vi kräver:
-Minst 2 års dokumenterad säljerfarenhet
-Minst 2 arbetsreferenser

Accommodation provided for as well as Taxi Pick up from Airport

31 jan 2013

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)