Säljare

PANLEGIS är en av Europas ledande samarbetspartners inom företagsetablering och andra standardiserade juridiska tjänster. Enbart under 2007 registrerade PANLEGIS närmare 10 000 företag och filialer internationellt. Våra klienter kommer från alla yrkesgrupper och sektorer - från framgångsrika investerare och företagsgrundare till småskaliga hantverkare och konsulter.
Genom vårt team av advokater, jurister och välutbildade företagsexperter erbjuder vi planering av företagsstrukturer, företagsformer och etableringar. Vi hjälper dessutom tusentals företag med deras årliga rapportering till olika myndigheter.
Till vårt callcenter på Malta söker vi ambitiösa säljare med eller utan erfarenhet. Tjänsten ger möjlighet till hög lön genom dels en bra grundlön och en mycket hög rak provision
Du kommer sälja diverse lättsålda produkter mot svenska marknaden i en hektisk och spännande miljö. Vårt Maltakontor levererar resultat som få trodde var möjligt. Du blir en del av ett av Nordens bästa säljteam och vårt företag anses som en mycket bra säljskola
Tjänsten ger god lön, unika karriärmöjligheter, en spännande internationell arbetsplats och möjlighet att bo i ett av Europas mest spännande länder. Vi ordnar boende på Malta.

Vi erbjuder:
- En spännande och trygg arbetsplats med sköna kollegor
- En gedigen säljutbildning
- Löpande coaching
- Unika karriärsmöjligheter
- Betalt boende så länge du är anställd hos oss
- Många roliga teamaktiviteter

Vi tror att du som söker är:
- Hungrig och gillar utmaningar
- Tycker om att tävla
- Social & Spontan
- Diciplinerad och kan arbeta självständigt

Skicka din ansökan i dag till hr@panlegis.com
Utvalda kandidater flygs ned för intervju på Malta
Om du redan bor på Malta så skriv gärna det i mailet
13 okt 2012

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)