Norsktalande Säljare

PHONEXICA började som ett inhouse callcenter baserat på Malta. 2006 började vi sälja mot Norska marknaden och 2008 mot Svenska marknaden. Efter framgångarna har vi gått vidare för att fungera som en separat enhet och ge ett komplett utbud av proffsiga call center-tjänster.

Vi är idag 50 anställda varav ca 40 av dessa är svenskar och eftersom vi lanserar vår telefonpassningstjänst i Norge så söker vi erfarna norska säljare eller svenska säljare som har erfarenhet från den norska marknaden.

Tidigare erfarenhet från försäljningsbranschen är ett krav, men du får sälj- och produktutbildning av oss samt daglig coachning. Till din hjälp har du hela tiden två teamleaders samt två seniorsäljare.

Vi får dagligen väldigt många ansökningar och det är inte alla som förstår vad ett säljyrke innebär. Säljyrket är för många det roligaste som finns och det finns väldigt mycket att lära sig om du bara vill, men stressen och pressen är bra mycket högre än andra arbeten så om du känner redan nu att du inte kommer klara av det så råder vi dig till att inte söka. Du måste ha en hunger om att bli bäst och ha ambitionen att tjäna mycket pengar.

Titta gärna in på vår facebooksida ”Phonexica” för mer info.

Vi tror att du som söker:

-          Har god förståelse i norska språket

-          Har en positiv inställning

-          Har en lugn och trygg personlighet med drivande kraft

-          Ser detta som ett utmaning och vill utvecklas inom en säljkarriär

-          Älskar att tävla

Vi erbjuder:

-          Grundlön + Provision

-          Gratis boende så länge du är anställd av oss

-          30 svenkar som vill ha lika roligt som du

-          Upphämtning på flygplats och ordnande av allt när du kommer ned.

-          Säljtävlingar och många teamaktiviteter

-          300 soldagar per år

 

Det enda vi kräver av dig är att du skickar din ansökan till hr@phonexica.com , bifogar ditt telefonnummer och skriver när du är flyttbar.  Märk din ansökan ”Norsktalande säljare”

18 apr 2013

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)