Kundtjänstmedarbetare

Vill du arbeta på ett stort skandinaviskt företag på vackra Malta mitt i medelhavet?

Vi på Scandistaff erbjuder nu en möjlighet att skaffa internationell erfarenhet inom en koncern med goda karriärmöjligheter.

Hur ser din arbetsdag ut?
Du kommer att arbeta på företagets kundserviceavdelning med flera kollegor från alla nordens länder samt England. Du kommer att besvara och bevaka inkommande ärenden från kunder och
samarbetspartners via telefon, mejl och sociala medier. Du är kundens ansikte utåt och vårdar dagligen organisationens goda rykte. Tillsammans med dina kollegor sammanställer du rapporter och förbättringsförslag. Du arbetar mot företagets svenska kunder men det är mycket meriterande om du behärskar fler språk.

Vem trivs här?
Du som tidigare arbetat inom kundtjänst och vill ta nästa steg in i en stor internationell organisation kommer trivas utmärkt. Malta erbjuder ett betydligt bättre klimat och sammanhållningen i arbetsgruppen är stark. Är du seden tidigare bekant med SAP, Trio eller ärendehanteringssystem är det meriterande. Du har en positiv "can do"- attityd och är beredd att arbeta hårt för att nå dina mål. För rätt person finns även möjlighet att på sikt ingå i ledningen av kundserviceavdelningen.

Vad erbjuder vi?
Inledningsvis blir du anställd av Scandistaff och uthyrd till vår kund. Du övergår sedan i en tillsvidareanställning hos själva kundföretaget. Ta chansen och gör ditt livs äventyr och skapa dig
erfarenheter som du aldrig annars hade fått. Som konsult hos Scandistaff ingår alltid flygresa, hotell, trygghetspaket och en personlig kontaktperson som följer med dig och ordnar nödvändiga dokument och ser till att du blir hemmastadd på Malta. Vi anordnar även aktiviteter för våra anställda för at skapa en bra sammanhållning och ett rikt socialt liv vid sidan av arbetet.

Scandistaff - HR on demand
Scandistaff är en skandinavisk HR-Partner som är specialiserad inom igaming, kundtjänst och IT. Vi matchar skandinavisk kompetens mot attraktiva kundföretag på Malta.

Mer information om Scandistaff finns på www.scandistaff.com
Låter det intressant?

Anställningen startar 26/8 men rekryteringsarbetet sker löpande under ansökningstiden. Ansök därför omgående. Ansökan sker genom att du lämnar din ansökan via vår hemsida
www.scandistaff.com. Om du känner till någon som passar för tjänsten utgår alltid tipsbonus om denne rekryteras.

Vid frågor om rekryteringsarbetet kontakta Rekryteringsansvarig Carl-Henrik Larneryd på tel: 031-
313 93 18 eller carl@scandistaff.com.

Vi ser fram emot din ansökan!

13 aug 2013

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)