Key Account Manager

PANLEGIS är en av Europas ledande samarbetspartners inom företagsetablering och andra standardiserade juridiska tjänster. Enbart under 2007 registrerade PANLEGIS närmare 10 000 företag och filialer internationellt.

Våra klienter kommer från alla yrkesgrupper och sektorer - från framgångsrika investerare och företagsgrundare till småskaliga hantverkare och konsulter.

Genom vårt team av advokater, jurister och välutbildade företagsexperter erbjuder vi planering av företagsstrukturer, företagsformer och etableringar. Vi hjälper dessutom tusentals företag med deras årliga rapportering till olika myndigheter.

Till vårt kontor på Malta söker vi en energisk och duktig Key Account Manager. Du kommer att arbeta med maltesiska bolagslösningar och företagstrukturer offshore. Du säljer juridiska produkter och vi ger god upplärning samtidigt som du har starkt stöd från vår juridiska och finansiella avdelning

Du måste trivas i en hektisk, men spännande miljö. Vi förväntar oss extremt goda resultat och stenhårt arbete, samtidigt som du får unika lönemöjligheter genom ett bonussystem utan tak.
Du kommer att arbeta tätt samman med ett team av juniorsäljare, och du kommer tillsammans med en teamleader att ha ansvar för att motivera och organisera teamet.

Vi förväntar oss att du kan visa upp mycket goda tidigare resultat. Våra existerande account managers är bland de bästa i Norden, och vårt företag anses som en mycket bra säljskola. Du måste tala svenska flytande. Goda engelskakunskaper är ett plus.

Tjänsten ger unika karriärmöjligheter. Vi erbjuder ett mycket spännande arbete i en internationell miljö, med unika lönevillkor utan bonustak. Vi ordnar boende på Malta.

Vi kräver:
-Minst 3 års dokumenterad säljerfarenhet
-Minst 2 arbetsreferenser


Utvalda kandidater flygs ned för intervju på Malta

Essential requirements:
Swedish language as native/fluent; spoken English and 3 years sales experience;


Desirable requirements:
Proven sales track record, capable to work on own initiative

Accommodation provided for as well as Taxi Pick up from Airport

Ansökan

Sista ansökningsdag: 2012-11-30

Skriv med i din ansökan när du kan flytta och märk den "Key Account Manager". Ansökan på engelska.

 

Vi tar emot ansökan via e-post: hr@panlegis.com

 

Kontaktpersoner

Philipp Sauerborn, Sales and Managing Director, 0035620104142, hr @panlegis.com

30 okt 2012

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)