HR-assistent

Besedo erbjuder lösningar för förbättrad användarupplevelse och bedrägeribekämpning på Internet, främst inom området UGC (User Generated Content). Våra kunder är företag som tillhandahåller några av Europas ledande Internettjänster, radannonser på nätet, sociala nätverk, medier och spel, och för vilka säkerhet och konsumenternas förtroende är avgörande. Besedo grundades 2002 och är idag närmare 300 anställda och fortsätter att växa. Vi finns i Sverige, Malta och Malaysia och tillhandahåller tjänster på 17 olika språk. Kontoret på Malta är vårt största med 240 anställda.

Vi söker nu en HR-medarbetare med erfarenhet av rekrytering!

Du kommer att vara en av tre HR-medarbetare i vårt team som sköter rekryteringen till Malta-kontoret. Du kommer i första hand ansvara för att rekrytera till våra skandinaviska uppdrag och är delaktig i processen från att rekryteringsbehovet uppstår tills vår nya medarbetare gör sin första dag. Du kan också komma att assistera med informationsmöten för nyanställda, att agera mentor till vissa av våra medarbetare samt administrativt arbete på HR-avdelningen.

Vi erbjuder en roll i ett framgångsrikt företag där du får chansen att ta mycket ansvar och bygga en stark position som rekryterare.  

Vi tror att du har minst ett års erfarenhet av rekrytering sedan tidigare. Du talar och skriver bra svenska men också engelska då vår HR-avdelning använder engelska som arbetsspråk. Vi ser också gärna att du talar andra skandinaviska språk och det är ett plus om du redan kan en del om maltesisk arbetsrätt. Du bör också vara organiserad och ordnad.

Låter detta spännande och intressant för dig? Hör av dig idag! Vi rekryterar fortlöpande. Skicka oss CV och personligt brev på engelska via formuläret nedanför.

Ansök här

13 okt 2012

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)