Ad Operations Executive

Vi söker efter en person att sköta vår klients interaktiva annonssystem. Ta chansen och bli en del av teamet vid ett av spelvärldens hetaste namn just nu.


Hur ser din arbetsdag ut?
Vår klient är ett spännande medelstort iGamingföretag med bas på Malta. De förlitar sig helt och hållet på deras marknadsstrategi där du kommer vara en stor del i dess genomförande. Det innebär att du kommer assistera marknadsavdelningen och dess affiliate team med att planera och utveckla segmenteringen av marknaden. Till din hjälp för att undersöka vilka annonssatsningar som ger mest konvertering har du NetRefers plattform. Med NetRefer undersöker du vilka koder (annonser) som ger bäst resultat i ett nära samarbete med marknadsavdelningen. Ni analyserar resultatet tillsammans och diskuterar förbättringar.

Det är alltså mycket meriterande om du arbetat med NetRefer men absolut nödvändigt att du arbetat med något ad ops-system sedan tidigare.

Vem trivs här?
Om du sedan tidigare är bekant med NetRefers produkter och har erfarenhet från att arbeta med "ad operations" kommer du ha full koll. Du kanske är en tekniskt lagd person men du behöver ha en stor portion social kompetens för att lyckas i samarbetet med kreativa marknadsförare och resultatdrivna affiliate managers.

Vår klient har en platt och öppen organisation där samarbete över roller och avdelningsgränser uppmuntras. Det enda resultat som räknas i slutändan är trots allt att ditt företag levererar den mest effektiva marknadsföringen på marknaden.

Utöver ett stimulerande arbete och en rolig och kreativ arbetsmiljö erbjuds flera andra förmåner. Missa inte den här chansen att accelerera din karriär!

Scandistaff - HR on demand
Scandistaff är en skandinavisk HR-Partner. Följ oss på Facebook, twitter och vår webbsida för att få reda på de senaste jobben för skandinaver på Malta, Gibraltar och i England.

Låter det intressant?
Rekryteringsarbetet sker löpande, ansök därför omgående. Ansökan sker genom att du lämnar din ansökan via vår webbsida www.scandistaff.com. OBS! inte via e-mail. Om du känner till någon som passar för tjänsten utgår alltid tipsbonus om denne rekryteras.

Vid frågor om rekryteringsarbetet kontakta Rekryteringsansvarig Carl-Henrik Larneryd på Tel: 031-313 93 18.

Vi ser fram emot din ansökan!

19 mar 2014

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)