Account Manager - Upplysningscentralen

PHONEXICA började som ett inhouse callcenter baserat på Malta. 2006 började vi sälja mot Norska marknaden och 2008 mot Svenska marknaden. Efter framgångarna har vi gått vidare för att fungera som en separat enhet och ge ett komplett utbud av proffsiga call center-tjänster.

Skippa det regniga svenska vädret och kom ned till oss, du kommer inte ångra dig!

Till vårt kontor på Malta söker vi en energisk och duktig Account Manager som kommer att arbeta med att sälja in UC Trygg Företag till företag i Sverige med god kreditvärdighet.
Vi har ett exklusivt samarbete med ett av Sveriges bästa varumärken, UC Ekonomipublikationer AB som inriktar sin verksamhet på att erbjuda näringslivet enkla och lättillgängliga produkter inom marknads- och kreditinformation.
 Genom rapporterna från UC Ekonomipublikationer får du rätt kunskap om kunder och leverantörer för att avgöra vem som du bör göra affärer med. Dessutom erbjuder bolaget certifikat och sigill som visar på företagets goda kreditbetyg, ger gott rykte och skapar konkurrensfördelar.

Du måste trivas i en hektisk, men spännande miljö. Vi förväntar oss extremt goda resultat och stenhårt arbete, samtidigt som du får unika lönemöjligheter genom ett bonussystem utan tak.
Vi förväntar oss att du kan visa upp mycket goda tidigare resultat. Våra existerande account managers är bland de bästa i Norden, och vårt företag anses som en mycket bra säljskola. Du måste tala svenska flytande. Goda engelskakunskaper är ett plus.
Tjänsten ger unika karriärmöjligheter. Vi erbjuder ett mycket spännande arbete i en internationell miljö, med unika lönevillkor utan bonustak. Vi ordnar boende på Malta.

Vi tror att du som söker är:
-Extremt driven
-En av Sveriges bästa säljare
Vi kräver:
-Minst 1 års säljerfarenhet
-Minst 2 referenser


Skicka din ansökan tillsammans med datum du kan flytta till hr@phonexica.com

13 aug 2013

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)